ELAT Solar lanceert ELAT Solar buddies

Hasselt, 17 april 2024 – ELAT Solar, bekend om zijn inzet voor duurzame energie, durft anders te zijn met een frisse en vernieuwende blik op zonnepanelen. Traditionele afbeeldingen van zonnepanelen op daken met vaak een zeer technische uitleg, maken plaats voor de levendige ELAT Solar buddies: Oriana en Solaris. Deze personages zijn speciaal ontworpen om consumenten op een speelse en informatieve manier te begeleiden door de wereld van zonne-energie. Ze maken complexe technologie begrijpelijk en benadrukken de voordelen van de overstap naar groene energie.

Solaris en Oriana hebben alvast energiezuinig nieuws

Het duo introduceert meteen ook een nieuw IBC-zonnepaneel binnen de ELAT Solar familie. Dit paneel sluit perfect aan bij de missie van ELAT om betrouwbare en innovatieve energieoplossingen op een toegankelijke manier aan te bieden. Belangrijker nog, door de uitbreiding van hun productgamma kunnen ze consumenten en installateurs nog beter servicen. Het is het eerste paneel in de “Cosmic” serie van ELAT Solar. 

Naast de “Cosmic” serie kan je bij ELAT Solar ook de “Lumis” serie vinden, die de balans tussen esthetiek en functionaliteit viert. Hierin zitten hun huidige TOPCon panelen die bekend staan om hun superieure efficiëntie en elegante, volledig zwarte uiterlijk.

Over ELAT Solar

Met deze productlancering en hun innovatieve benadering van zonnepanelen zet ELAT Solar nieuwe normen in de industrie. Zonne-energie was nog nooit zo begrijpbaar! Bezoek www.elat.com om meer te ontdekken over de producten en de avonturen van Oriana en Solaris in de wereld van zonne-energie.

Wil je Solaris en Oriana ontmoeten? Dat kan op InterSolar in München op 19 tot en met 21 juni.

Wondernemer |
Wondernemer |

Relevante blogposts