Soloya zet 16-jarig bestaan in de kijker en denkt aan de toekomst met studenten UCLL

Houthalen-Helchteren, 19 juni 2024 | In een tijd waarin de zonnepanelensector wordt gekenmerkt door talrijke faillissementen en onzekerheden, staat Soloya fier overeind en viert het bedrijf haar 16-jarig bestaan. Deze mijlpaal bevestigt Soloya’s positie als betrouwbare en duurzame partner in hernieuwbare energieoplossingen.

Zestien jaar van innovatie en betrouwbaarheid

Sinds de oprichting in 2008 heeft Soloya zich toegelegd op het leveren van hoogwaardige en innovatieve hernieuwbare energieoplossingen. Het bedrijf gaat verder dan alleen het plaatsen van zonnepanelen. Ze zijn ook gespecialiseerd in warmtepompen, thuisbatterijen, laadpalen en airco’s.

Door continu te investeren in de nieuwste technologieën en het bieden van uitstekende service, heeft Soloya het vertrouwen gewonnen van duizenden tevreden klanten. Omdat ze juist zo’n lange ervaring hebben in het vak, weten ze waar ze over spreken en kunnen ze persoonlijk advies geven en een professionele installatie verzekeren. De voortdurende innovatie binnen het bedrijf zorgt ervoor dat ze blijven voorlopen in de sector en bijdragen aan een groenere toekomst

Vertrouwen in de toekomst

“Het afgelopen decennium en een half is een ongelooflijke reis geweest”, zeggen Stijn Loomans, Kazim en Metin Yasar, de oprichters van Soloya. “Ondanks de uitdagingen binnen de sector blijven wij groeien en innoveren. Ons succes is te danken aan ons toegewijde team en het vertrouwen van onze klanten. Wij kijken uit naar de volgende 16 jaar van groei en duurzame energieoplossingen!”

Ze geloven daarnaast ook steevast in de toekomstige generatie en educatie. Daarom stelden ze hun bedrijf open voor de studenten Hernieuwbare Energie van UCLL. Maar liefst 21 studenten leerden er de kneepjes van het vak en kregen tips en tricks mee van hun experts. De kennis en vaardigheden die ze opdeden bij Soloya zullen hen ongetwijfeld een voorsprong geven in hun verdere carrière.

Relevante blogposts