Uniek en duurzaam co-working & housing project strijkt neer in het hartje van Geel

Huren van 5 ² tot 100m²

Flexibiliteit staat centraal bij JUL Coworking. Dat is ook nodig om de constant veranderende werkwereld bij te benen. JUL biedt daarom kantooroplossingen aan in verschillende groottes. JUL evolueert graag mee met hun klanten. Een dag, een week of een langere periode, alleen of met een vast team: JUL biedt voor elke onderneming een oplossing op maat aan. In totaal zijn er meer dan 50 werkplaatsen, die variëren van flex desks voor solo werkers tot privékantoren en meeting rooms.

De flexibiliteit van JUL vertaalt zich ook in de huurmogelijkheden. Je kan al een werkruimte boeken vanaf een halve dag. Daarnaast bestaan de vaste formules uit dag- week- of maandpakketten. JUL beschikt ten slotte ook over een meeting room die je als lid voordelig kan huren en een polyvalente zaal. Die laatste vormt de ideale uitvalsbasis als grote vergaderzaal of kan dienst dien voor recepties, exposities en andere events.

De voordelen van een co-working space

Coworking zit al een tijdje in de lift. Dat is niet enkel omdat het hip klinkt, maar vooral omdat het de kosten kan drukken voor jonge ondernemingen die willen groeien.

Daarnaast maak je vanaf dag 1 deel uit van een groot netwerk dat jouw ondernemingen unieke kansen kan bieden om te groeien. Groeien doe je bij JUL dus niet alleen op professioneel vlak, maar ook op sociaal en persoonlijk vlak.

Cohousing

JUL biedt naast kantooroplossingen op maat ook housing oplossingen. Deze oplossing leent zich ideaal voor kort- of middellang verblijf. Het housing project bestaat uit meerdere 1- en 2-slaapkamerappartementen met terras. Het is zo de ideale manier om tijdelijk buitenlandse medewerkers in de watten te leggen. Of de gedroomde uitvalsbasis voor een bezoek aan de meest gastvrije, sympathieke en bruisende stad van Vlaanderen: Geel!

Housing in Geel bij JUL

Bistro

Op een lege maag kan je niet werken. Healthy food en lekkere drankjes zijn in overvloed te vinden in de JUL foodbar. Momenteel is JUL nog op zoek naar een energieke uitbater die verantwoordelijke zal zijn voor de uitbating van de brasserie en de evenementenzaal. Lijkt dit iets voor jou? Neem dan contact op via foodbar@jul-geel.be

Duurzaamheid centraal

JUL opent binnenkort de deuren op een boogscheut van het station van Geel. Die locatie werd niet zomaar gekozen. “Op die manier hopen maken we het mogelijk om met het openbaar vervoer naar kantoor te komen” volgens Julius Moortgat, de bezieler van JUL Co-working. Die locatie kadert perfect binnen het duurzame verhaal dat JUL wilt schrijven. Het volledige gebouw beantwoordt aan de strengste BEN-normen en wordt aangedreven door 180 zonnepanelen op het dak. Verwarmen en koelen gebeurt met elektrische warmtepompen. De groendaken zorgen dan weer voor natuurlijke verkoeling en wateropvang. 

 

JUL is met andere woorden klaar voor de toekomst. Ben jij klaar voor een toekomst bij JUL? Neem dan vandaag nog contact op en schrijf mee aan dit mooie verhaal in het hartje van Geel.

Relevante blogposts