Arkana verwelkomt u op Nieuwbouwzondag

Op zondag 22 oktober op Nieuwbouwzondag opent Arkana de deuren van een prachtige nul-energiewoning in Schoten. Tussen 10 en 17 uur bent u van harte welkom om deze innovatieve woning, die zich in de afwerkingsfase bevindt, vrij te bezoeken. Zo kan u de geavanceerde bouwtechnieken en duurzame praktijken van Arkana van dichtbij ervaren. 

De hernieuwde toewijding in de bouwsector aan energie-efficiëntie en duurzaamheid, is bij Arkana van tel. Innovatieve bouwmethoden, zoals houtskeletbouw, worden gecombineerd met ecologische isolatiematerialen, waarbij bijzondere aandacht wordt besteed aan luchtdichtheid en weloverwogen architectuur. Deze benadering introduceert ook nieuwe technieken, zoals het optimaliseren van zonnewinst en het implementeren van geothermische warmtepompen, die samen een vernieuwd perspectief bieden op duurzame bouwstrategieën en -praktijken.

Op deze open-huis-dag kan u binnenkijken in de Arkana-woning en komt u te weten welke technieken er worden toegepast om dit huis zo energiezuinig mogelijk te maken. Ontdek hoe de woning, omgeven door een bosrijke omgeving, innovatie en natuur harmonieus samenbrengt.

Mis deze unieke gelegenheid niet om inspiratie op te doen en een nieuwe visie op duurzaam wonen te ontdekken. Arkana kijkt ernaar uit u te verwelkomen en u door de toekomst van energiezuinig wonen te leiden.

Over Arkana

Sinds de oprichting in 1970 heeft Arkana zich gespecialiseerd in energiezuinig wonen. Als pionier in houtskeletbouw, CLT houtbouw en hybride bouwmethoden, helpt Arkana u mee te bouwen aan uw innovatieve en duurzame woning van de toekomst. Relevante blogposts