EventSquare versnelt ambitieuze toekomstplannen dankzij kapitaalverhoging

Groot nieuws in de evenementensector: EventSquare, het ticketing platform voor events, kondigde met trots aan dat het door recente kapitaalverhogingen in staat is zijn toekomstplannen te versnellen.

Grote bewegingen met sterke ondersteuning

Met een kapitaalverhoging van maar liefst 550.000 euro heeft EventSquare niet alleen kapitaal gewonnen, maar ook de erkenning van ervaren investeerders die in de visie van het bedrijf geloven. De reden achter het aantrekken van nieuwe investeerders was het vergaren van extra financiële middelen en het binnenhalen van ervaring. “We hebben ons gerealiseerd dat hoewel we sterk zijn in productontwikkeling, expertise in groei en strategie van onschatbare waarde is,” zegt Willem Staels, CEO van EventSquare. “Daarom hebben we bewust geïnvesteerd in het verkrijgen van inzichten van ervaren investeerders.”

Wat staat EventSquare te wachten?

De extra middelen gaan ingezet worden voor innovatieve ontwikkelingen in contactloze betalingen, marketing tools en het uitbreiden en verbeteren van hun huidige aanbod. Het bedrijf bewijst, met meer dan 4000 evenementorganisatoren in Vlaanderen, dat het ook vandaag al krachtige en toegankelijke oplossingen biedt.

Maar ze gaan ook letterlijk nog een stapje verder! In begin 2024 zullen ze hun diensten lanceren in Nederland, Frankrijk en Luxemburg. Deze internationalisering komt er vervroegd aan dankzij de kapitaalverhoging, waardoor EventSquare nieuwe markten gaat verkennen en een bredere impact kan hebben binnen de Europese evenementensector.

“Met de ondersteuning en ervaring van onze investeerders en de energie van ons team, zijn we vastbesloten om niet alleen nieuwe normen te stellen voor wat een ticketing platform kan betekenen, maar om ook – door ons gebruiksgemak – een verschil te maken voor organisatoren en bezoekers van events,” benadrukt Staels.

Relevante blogposts