TERPenTIJN opent deuren naar verfijnde totaalafwerking in Bilzen!

TERPenTIJN: dé naam in totaalafwerking voor zowel bedrijven als particulieren, verhuisde in november 2023, vanwege enorme groei, naar hun nieuwe hoofdkantoor op de Ooievaar 24 in Bilzen. Het moderne gebouw weerspiegelt hun expertise en toekomstgerichte visie.

 

TERPenTIJN

De groei van TERPenTIJN

Gert Panjaar richtte TERPenTIJN op in 2012 als schilder- en vloerbedrijf in Berbroek. Later breidden ze uit met de diensten gyproc, chape- en pleisterwerken en kocht hij extra opslagruimte om aan de toenemende vraag te voldoen. De groei zette door en leidde tot de recente verhuizing naar Bilzen, waar ze hun vleugels uitsloegen in hun nieuwe nest.

“Zowel ons team als bedrijf blijft groeien.” Het perfecte moment dus om uit te breiden en te bouwen aan ons eigen nest, waar we onze passie voor zowel interieur als exterieur tot uiting brengen. “We willen onze klanten een tastbare visie bieden van wat wij voor hen kunnen verwezenlijken!”, aldus Gert Panjaar.

Onze passie verweven doorheen indrukwekkende projecten

Naast de inspirerende B2B realisaties zoals: C-mine Crib, Mixta, KFC en de Proximus Store in Antwerpen, heeft TERPenTIJN plannen om zich nog verder te verdiepen in de particuliere markt. Elk totaalproject heeft zijn eigen unieke proces waarin elke fase cruciaal is. Het team dat zich momenteel heeft uitgebouwd tot +40 ervaren experts en werkmannen, staat dagelijks klaar om klanten de beste service te bieden met een persoonlijke aanpak.

 

Relevante blogposts