NeaSkin laat jouw huid stralen in het hart van Hasselt

Time to enjoy the new you! NeaSkin, een uniek huidverbeteringscentrum, opende de deuren van hun nieuwe vestiging in de Capucienenstraat 16 in Hasselt. Bij NeaSkin krijgt iedereen de kans om de beste versie van zichzelf te worden dankzij het team met meer dan 10 jaar ervaring in de gespecialiseerde huidverzorging.

NeaSkin zaak

In het hart van Hasselt biedt NeaSkin een fijne omgeving waar klanten kunnen genieten van geavanceerde huidverbeteringsbehandelingen. Het centrum is gespecialiseerd in de huid met laserontharings-, cellulite- en afslankingsbehandelingen. Dankzij hoogtechnologische toestellen van de laatste generatie, kunnen klanten rekenen op zichtbare resultaten. Alle toestellen en behandelingen zijn in samenwerking met dermatologen getest en goedgekeurd. Je moet niet langer wachten op jouw afspraak bij de dermatoloog om huidproblemen zoals acne te behandelen, maar kan hiervoor ook meteen bij NeaSkin terecht.

Hoewel de locatie nieuw is, heeft uitbaatster Ana Koss al meer dan 10 jaar ervaring. Het team staat klaar om nieuwe klanten te verwelkomen en hen de nodige confidence boost te geven. Ana gelooft sterk in een persoonlijke aanpak, waarbij elke behandeling zorgvuldig wordt afgestemd op de individuele behoeften van de klant. “Met passie en zorg staan we klaar om klanten te verzorgen. We hebben verschillende behandelingen ter beschikking, zodat iedereen bij ons terecht kan. Of je nu laserontharing wilt, een gelaatsverzorging of een cryobehandeling, wij staan voor je klaar,” aldus Ana.

Om de opening van de nieuwe zaak te vieren, biedt NeaSkin in maart twee speciale promoties aan: 10% korting op alle behandelingen en een 4+1 actie op laserbehandelingen. Dit is het ideale moment om te gaan voor een laserontharing, zo ben je bikiniproof tegen de zomer. Kom langs en ontvang ook jouw exclusieve goodiebag.

Naast het nieuwe fysieke pand, lanceerde NeaSkin ook een nieuwe website. Hier vind je heel overzichtelijk het aanbod en kan je vlot een afspraak maken.

NeaSkin nodigt iedereen uit om deze nieuwe vestiging te bezoeken en zelf de transformatieve kracht van hun behandelingen te ervaren. Of je nu streeft naar een gezondere of gladde huid of simpelweg je goed wilt voelen in je vel, NeaSkin staat klaar om jouw persoonlijke reis naar zelfverbetering te begeleiden.

Relevante blogposts