288 zonnepanelen voor Washpoint carwash in Geel met Belgian Solar!

Washpoint carwash in Geel goes green, letterlijk dan! Belgian Solar mocht er maar liefst 288 zonnepanelen op het dak leggen en dat zorgt voor heel wat opgewekte zonne-energie. 

Zonne-energie ten top!

Voortaan kan je op een milieubewuste manier naar de carwash gaan bij Washpoint in Geel. Op het plat dak van de carwash werden namelijk 288 zonnepanelen en twee batterijen geplaatst door lokaal installateur Belgian Solar. Dit zorgt voor een enorme hoeveel opgewekte zonne-energie voor het bedrijf, waardoor ze de carwash kunnen voorzien van groene energie. Een top initiatief van de eigenaars die zo hun steentje bijdragen aan het milieu en de duurzame toekomst.

Carwash Washpoint Geel Belgian Solar

Samen voor een duurzame toekomst

Dat ze bij Washpoint hebben gekozen voor Belgian Solar is geen toeval. De Kempische zonnepanelen installateur heeft zijn kantoor – bijna letterlijk – gevestigd om de hoek van de carwash en is al lange tijd een grote speler op de markt. Met hun onafhankelijk advies en installatie zijn ze niet gebonden aan merken en kunnen ze elke klant een gepaste installatie, 100% op maat van het verbruik leveren. Dat maakt Belgian Solar zo uniek. Daarnaast werken ze enkel met hun eigen RESCert gecertificeerde en ervaren installateur, en plaatsen ze alleen de beste merken van zonnepanelen en thuisbatterijen.

Een mooi project in beeld

De installateurs van Belgian Solar plaatsen niet elke dag 288 zonnepanelen, laat staan op het dak van een carwash. Het was dan ook een mooi project om in beeld te brengen, ter referentie voor de toekomst. In samenwerking met marketing agency Tunity werd de installatie van A tot Z opgevolgd en omgetoverd in een aftermovie waarin het hele proces en het knappe eindresultaat te zien is. Je bekijkt de video hier:

Ook interesse in zonnepanelen en/of thuisbatterijen voor op jouw dak? Bij Belgian Solar helpen ze je verder met onafhankelijk advies en een gratis offerte. Neem hier contact op.

Nood aan een boost voor jouw video marketing? Het team van Tunity staat voor je klaar! Neem hier contact op.

Relevante blogposts