Aline Timmermans, de jonge vrouw achter het upcoming streetwear merk Leveld

Leveld, Active Streetwear

Ooit verloren en onzeker vond oprichtster Aline Timmermans kracht in haar kleding. In het verleden botste Aline maar al te vaak op weerstand of onbegrip. Aline wil graag het duwtje in de rug voor anderen zijn om een belangrijke boodschap door te geven op grotere schaal. “Met Leveld wil ik jonge mensen aanzetten tot durven dromen, ambitie hebben, zelfzeker in het leven staan, zichzelf graag zien, zichzelf uitdagen en in dit proces ook durven vallen en opstaan. “Soms moet je gewoon een nieuwe start maken. En de eerste stap om dat te doen is via je outfit”, gelooft Aline. Vanuit die gedachte begon ze met een klein hartje aan haar droom.

Aan ambitie geen gebrek

“In België en in het algemeen onderdrukken jongeren en jongvolwassenen vaak hun ambitie”, volgens oprichtster Aline. Mensen zijn bang om te falen voor zichzelf en hun omgeving. Iets ondernemen, in de brede zin van het woord, is een actie waarbij velen angstgevoelens ervaren. Doelen zoals dromen najagen en groots aan de toekomst bouwen, worden vaak aan de kant geschoven. In ons land motiveert de maatschappij jonge mensen nog onvoldoende om actie te ondernemen. “Met Leveld wil ik hier echt verandering in brengen, want ook ik heb er lang mee geworsteld om te laten zien wie ik echt ben uit angst om te falen of bekritiseerd te worden door mijn omgeving.” 

"Met Leveld wil ik echt verandering brengen, want ook ik heb er lang mee geworsteld om te laten zien wie ik echt ben uit angst om te falen of bekritiseerd te worden door mijn omgeving."
Aline Timmermans
Owner & Founder, Leveld

Dromen najagen

Met Leveld wil Aline mensen het zelfvertrouwen geven waarmee ze de wereld kunnen laten zien wie ze zijn. Ze wil graag mensen helpen, inspireren en motiveren. “En dat besefte ik al van kleins af aan”, reageert ze enthousiast. “Je kledingstijl geeft een beeld over wie je bent als persoon.” Kleding is een manier van zelfexpressie en dankzij de kledingstukken van Leveld stralen mensen authenticiteit uit. Op die manier hoopt Aline anderen ook te inspireren en het samenhorigheidsgevoel een boost te geven.

Leveld creëert eigen identiteit

De Leveld-collectie kan worden omschreven als ‘sporty meets streetwise’, met de nadruk op vertrouwen en comfort. Experimenteren met verschillende stijlen en hieruit je eigen look creëren is typerend voor Leveld. Elk detail van de nieuwe collectie is met de hand uitgekozen door Aline, van de stof tot de ritsen. Alle stukken worden bovendien in België gedesignd. Als sterke voorstander van body positivity heeft ze er bovendien voor gezorgd dat elk stuk goed staat bij verschillende lichaamstypes. 

"Leveld is zoveel meer dan gewoon een kledingmerk. Het merk staat voor zelfexpressie, zelfvertrouwen, authenticiteit, verbondenheid en pure kracht."
Aline Timmermans
Owner & Founder, Leveld
Ontdek de collecties van Leveld op leveld.eu

Relevante blogposts