Vansweevelt Vastgoed lanceert nieuwe branding en zet ambitie kracht bij

Vastgoedkantoor Vansweevelt blijft ervoor gaan tijdens corona en lanceert een nieuwe branding. Met de nieuwe branding wil het ervaren familiebedrijf de groei en ambitie kracht bijzetten in de vier vestigingen.

 

Coronacrisis biedt opportuniteiten

Bij Vansweevelt Vastgoed zagen ze dit als de perfecte opportuniteit om te werken aan hun merk en branding. “De nieuwe branding zal ons toelaten om onze verschillende diensten – verkopen, verhuren en ontwikkelen – en ons aanbod – wonen, ondernemen en investeren – in de toekomst beter te positioneren”, vertelt Dennis Vansweevelt, general manager bij Vansweevelt Vastgoed.

 

In samenwerking met lokale partner Tunity uit Geel

Voor de realisatie van de rebranding koos Vansweevelt Vastgoed voor een lokale partner uit Geel. Het digital marketing agency Tunity gaat veel verder dan alleen strategie, digitale marketing, design of ontwikkeling. “Bij Tunity zijn we vereerd om de rebranding van Vansweevelt Vastgoed te mogen doen”, glundert Tunity’s marketing manager Kenny Wyckmans. “Vansweevelt is een van de bekendste vastgoedkantoren in de buurt en we zijn dan ook blij dat we sterke, lokale klanten naar een nog hoger niveau kunnen tillen. Onze samenwerking is enorm vlot verlopen.”

 

Tot in de puntjes

“Bij een vastgoedtransactie komt enorm veel kijken. Dit gaat van het voorzien en analyseren van alle vergunningen en attesten, het promoten van de woning via de ideale marketingmix tot het bemiddelen in de biedingen en het finaal ondertekenen van de compromis en akte bij de notaris”, legt Dennis Vansweevelt uit. “Als vastgoedkantoor met meer dan 30 jaar ervaring beheersen we bij Vansweevelt Vastgoed al deze elementen in het verkoopproces en verzekeren we de klant van de beste service doorheen het volledige verkoop- of aankoopproces.” De klanten mogen op beide oren slapen dat alles tot in de puntjes voor hen wordt geregeld. En die boodschap brengt Vansweevelt Vastgoed duidelijk naar voren in de nieuwe branding. 

Vansweevelt Vastgoed werd opgericht in 1989 en is een professioneel familiebedrijf met 4 vestigingen: in Turnhout, Geel, Herentals en Mechelen. Dankzij meer dan 30 jaar ervaring op de teller is Vansweevelt Vastgoed uitgegroeid tot een vaste waarde in de Kempen. Dat bewijzen ze dus ook in coronatijden!

 

 

Relevante blogposts