Bekroonde Poké bowl keten strijkt neer in Brussel

Brussel – Surfside Poké opent op vrijdag 13 januari een gloednieuwe vestiging in het hart van Brussel. “Na vestigingen in Luik, Bergen, Namen en Maastricht surfen we nu verder op de golf van succes richting de hoofdstad”, glunderen de zaakvoerders en oprichters. Tijdens de feestelijke opening kunnen de Brusselaars genieten van een heerlijke versbereide lunch. De eerste 100 aanwezigen krijgen bovendien een extra voordelige bowl voorgeschoteld.  

Poké bowls aan € 1. First come, first served

“Haast en spoed is zelden goed”, luidt het aloude gezegde. Maar in het geval van de opening van Surfside Poké in Brussel is dat niet zo. De deuren van de nieuwe vestiging zwaaien op vrijdag 13 januari om klokslag 12u ‘s middags open en de eerste 100 aanwezigen kunnen er proeven van een overheerlijke en gezonde lunch voor maar € 1. 

Een prijswinnend concept

Wie het in Keulen hoort donderen bij het woord poké bowl is de laatste tijd niet vaak buiten gekomen. Dit traditionele Hawaiiaanse gerecht is hot en trending. Dat is deels te danken aan de flashy kleurtjes die mooi tonen op je Instagramfeed, maar vooral omdat het een gezond alternatief voor fast food is. Bij Surfside Poké werken ze telkens met dagverse producten en bestaan de bowls uit een overheerlijke mix van de Hawaiiaanse, Chinese en Japanse keuken. “Verwacht je aan een explosie van smaken en versheid in elke hap”, verklappen de oprichters. 


Je kan bij Surfside Poké kiezen uit zes signature bowls met rauwe sushi-vis, sappige gemarineerde kip of vegan alternatieven. Maar smaken verschillen. Daarom kan je ook je eigen bowl samenstellen. Het Make Your Own Poké Bowl-concept van Surfside Poké werd onlangs door maaltijdbezorger Deliveroo bekroond met de vijfde plek in de Deliveroo Top 20 Trending Dishes from Around the World.  

Poké bowl staat op nummer 5 van de meest trendy gerechten van over de hele wereld

Al ligt het succesrecept van de Poké bowls volgens het Surfside Poké team eerder in de eenvoud van het concept: “Door elke dag opnieuw te werken met dagverse producten garanderen we een hoogwaardige maaltijd die tegelijk gezond is én smaakt. Ook onze vegan opties vallen duidelijk in de smaak bij ons doelpubliek.” 

Feestelijke opening op vrijdag 13 januari

“Vrijdag 13 januari zal voor de Brusselaars die fan zijn van gezonde maaltijden allesbehalve een ongeluksdag worden. De zon kunnen we niet beloven, maar in ons restaurant waan je je onmiddellijk in tropische sferen”, glimlachen de oprichters. Wil je erbij zijn? Zorg dan dat je om klokslag 12u ‘s middags aan de Place du Luxembourg 4 staat. Of net ietsje vroeger als je bij de 100 gelukkigen wilt behoren die een poké bowl voor € 1 scoren. 

Een poké bowl die wordt afgetopt met een heerlijke saus

Wil je de opening zeker niet missen?

Download dan je coupon en kom een poké bowl halen voor maar € 1!

Relevante blogposts