Geen zon, toch genieten van de zomer. Bongiorno lanceert Aperolover box met Italiaanse delicatessen.

GENK, 26/08/2021 – Hittegolven, temperatuurrecords en ontelbare airconditionings: onze vorige Belgische zomers waren heter dan heet. Waar die zon dit jaar gebleven is, dat weet niemand. Toch vindt Vincenzo Bongiorno het cruciaal om te genieten van zomerse sferen. Daarom ontwikkelde hij samen met zijn partner, Le Couchon, een Aperolover box, vol met Italiaanse lekkernijen. Zo wil hij de Italiaanse apérotime toch tot op jouw terras brengen (of indien het wéér regent: in je woonkamer). 

Een box voor de Aperolover

Het weer zit niet mee voor de aperolovers onder ons. Regen, koude dagen en wind teisteren onze zomer. Tot groot ongenoegen van Vincenzo Bongiorno, eigenaar van Bongiorno Pure Italian Taste. “Genieten onder de zomerse zon, dat is waar veel mensen voor leven. Een lekker drankje en smakelijk hapje erbij en de sfeer kan niet stuk. Voor veel mensen blijft de inspiratie uit wanneer de zon zich verstopt. Ik wil met mijn delicatessen mensen stimuleren om toch die summer vibes boven te halen. Heel eenvoudig, met één box: de Aperolover box.”

Love is in the air

Door deze box ervaar je de authentieke smaken van Italië met het perfecte huwelijk tussen Italiaanse top bubbels en heerlijke likeur. De Aperitivo Spritz is een oranjekleurige bitter op basis van Siciliaanse sinaasappel en een infusie van artisanale kruiden. Extra voordeel: de likeur heeft een laag suikergehalte. De combinatie met Le Couchon Prosecco, de meest vooraanstaande Italiaanse Prosecco uit Treviso, creëert een heerlijk fris-bittere cocktail.

En omdat ’the Italian way of life’ ook de nodige antipasti vereist verrast de box je ook met een portie artisanale olijven en een doosje krokante Siciliaanse grissini. Als dat de zon niet in huis brengt!  

bongiorno aperolover box likeur
bongiorno aperolover box olijven
bongiorno aperolover box grissini
bongiorno aperolover box prosecco

Bongiorno Aperolover Box is verkrijgbaar op de webshop van Bongiorno en in een grote selectie drank- en speciaalzaken. 

Relevante blogposts