Huidverzorgingscentrum Skincenters opent nieuwe vestiging in Malle

In maart 2021 mocht Skincenters, een huidverzorgingscentrum gespecialiseerd in de nieuwste technologie op het gebied van laserontharing, tatoeageverwijdering en huidverzorging een tweede locatie openen onder de naam Skincenters Brussel. En ze blijven groeien! Eind juni openen ze een nieuwe vestiging in Malle. Later dit jaar volgt er nog een nieuwe vestiging in Mechelen.

Bij Skincenters kan je terecht voor tal van huidproblemen, zoals overbeharing, huidveroudering, acne, littekens en striemen, die met behulp van innovatieve, professionele esthetische apparatuur worden aangepakt. Je kon al even terecht in vestigingen in Antwerpen en Brussel, en binnenkort dus ook in Malle. 

Een nieuwe vestiging? Dat moet gevierd worden!

De opening van de nieuwe vestiging in Malle op zaterdag 26 juni willen ze bij Skincenters niet onopgemerkt laten voorbij gaan. Daarom geven ze maar liefst 10 gratis behandelingen weg. “We willen mensen graag laten kennismaken met Skincenters, want we merken dat onze aanpak toch verschilt tegenover andere salons”, vertelt Coralie D’hont, manager van Skincenters. “En hoe kunnen we dat beter doen dan een grote giveaway te organiseren”, vult ze verder aan.

Bekend volk over de vloer

Tal van BV’s rekenen reeds op de kwalitatieve aanpak van Skincenters. Zo is Pommeline Tillière, bekend van haar deelname aan ‘Temptation Island’, vaste klant. Niet zo lang geleden liet ze haar permanente eyeliner weglaseren door de ervaren huidtherapeuten bij Skincenters. Ze liet er ook al enkele tatoeages verwijderen. Ook Ian Thomas, een zanger die onder meer bekend is van zijn deelname aan Liefde voor muziek en Dancing with the Stars, passeerde al over de vloer. Hij heeft spijt van één van zijn tatoeages en wil die graag professioneel laten weglaseren. De experts van Skincenters staan klaar om deze huidproblemen zo professioneel mogelijk op te lossen.

PRAKTISCHE INFO

Zwaluwenstraat 2.2, 2390 Malle
03 297 94 97
www.skincenters.be

Openingsuren:
maandag – vrijdag: 10u – 18u
Zaterdag: 09u – 15u

Relevante blogposts