Social Ctrl bundelt de krachten met de Tunity Group

Corona, was een ideaal moment om de organisatie naar een hoger niveau te tillen. 

Het afgelopen jaar stond het allround marketing bureau Social Ctrl niet stil. Onderneemster Indira Vandormael, besloot om na een lange selectieronde, deel uit te maken van de Tunity Group onder leiding van Fabio Romagnoli. 

Als CEO van Social Ctrl zal ze steun krijgen van de expertise van Tunity in bedrijfsstrategie, development, design, video marketing en smarketing. Nu beide bedrijven hand in hand gaan, zullen de klanten genieten van nog meer diepgaande kennis en zal marketing steeds meer kruisbestuivingen krijgen met andere takken van de sport. 

“Content en de relatie met de klant is king voor Social Ctrl. Nu kunnen wij meer diensten aanbieden en die innige band met de klant behouden. Klanten vonden het altijd spijtig als ze naar een externe partner moesten voor bepaalde diensten. Nu volgen we ze op van A tot Z!”, zegt Vandormael. 

Content en de relatie met de klant is king voor Social Ctrl.

Meer dan een nieuwe vennoot

Als onderneemster stond Indira met haar bedrijf, Social Ctrl, voor een grote uitdaging toen haar vennoot – die sinds 2016 mee in het bedrijf zat – besloot een volledig andere weg in te slaan. Hierdoor ging Vandormael op zoek naar een nieuwe business partner en kandidaat-overnemer, waarbij Tunity als meest geschikte partner uit de bus kwam. Romagnoli, zaakvoerder van Tunity en Tunity Group, zag heel wat opportuniteiten, synergieën en kansen in de samenwerking met Social Ctrl en het Tunity team. 

“Met de toetreding van Social Ctrl zijn we enorm trots dat we de groep sterker kunnen maken op het vlak van social media beheer. Ze zijn immers de referentie in de markt! Er was ook meteen een klik met Indira. Haar capaciteiten als jarenlange onderneemster en bedrijfscoach was zeker een meerwaarde. Ze is een belichaming van onze holistische filosofie, waarin een onderneming 360 graden ondersteuning wenst bij één aanspreekpunt.”, zegt Romagnoli.

Wondernemer |
Indira Vandormael - CEO Social Ctrl & Fabio Romagnoli CEO Tunity & Tunity Group

More than proud

Bij Social Ctrl kunnen bedrijven de dag van vandaag al terecht voor branding, digitale marketing en media planning, zowel online als offline. Tunity voegt daar hun kennis aan toe met datagedreven beslissingen en resultaatgerichte marketing. Waar Social Ctrl een nieuwe vennoot zocht, krijgen ze nu versterking van een héél team. Zoals de slogan van Social Ctrl luidt, we are more than proud en zijn klaar voor een vruchtbare toekomst! 

Neem een kijkje op www.tunity.be of www.socialctrl.be en wie weet zien we elkaar snel!

Relevante blogposts