Deze dieetgoeroe helpt je afslanken in 9 weken tijd: “Met mijn gratis webinars wil ik diëten voor iedereen toegankelijk maken.”

Beringen | Tim Torfs is in Vlaanderen aan het uitgroeien tot een begrip als het aankomt op afslanken. De Tim Torfs Dieetchallenge is een waar succesverhaal en zet heel Vlaanderen aan het diëten. En dankzij webinars op regelmatige basis kan je gratis proeven van de Tim Torfs aanpak.  

Afslanken door een roze bril

De tijd van vermoeiende en veeleisende diëten behoort voor Tim Torfs tot het verleden. Geen shakes, vervangmaaltijden of een jojo-effect, maar lekker eten dat voor iedereen toegankelijk is. Met de eenvoudige Vlaamse gerechten merk je nauwelijks dat je aan het diëten bent. Bovendien komen er geen speciale toevoegingen of kruiden aan te pas. Iedereen van het gezin kan gewoon mee-eten. Een van de vele enthousiaste volgers van de Tim Torfs Dieetchallenge is Leen. Deze jonge mama verloor op amper 9 weken tijd 19,5 kg en is sindsdien al 5 jaar op gewicht.   

Gezonder leven met Tim Torfs

Toegankelijk voor iedereen

Niet enkel de recepten zijn toegankelijk voor iedereen. Tim Torfs organiseert op regelmatige basis gratis webinars zodat twijfelaars geheel vrijblijvend kennis kunnen maken met zijn aanpak. Tijdens de webinars gaat Tim dieper in op zijn dieetaanpak en begeleidt hij je naar een nieuwe levensstijl. Dankzij de meer dan 20 locaties verspreid over Limburg, Antwerpen en Vlaams-Brabant is er ongetwijfeld een Tim Torfs Instituut bij jou in de buurt. De aanpak van Tim Torfs gaat ook in showbizzland niet onopgemerkt voorbij. Zo kwamen Belle Perez, Hans Otten en Luc Steeno langs bij het Instituut Tim Torfs om hun eetgewoonten te verbeteren.  

 

Wil je kennismaken met de Tim Torfs aanpak? Op dinsdag 13 september staat er een gratis webinar op de planning. Inschrijven kan via deze link.   

Relevante blogposts