De cocktailtrend van deze winter: de Blackbull

GENK – Elke winter heeft wel een drankje dat razendpopulair is. Op elke winterbar wordt het dan wel gemaakt en geserveerd. Deze winter zal het de Blackbull zijn die de dorstige harten verovert. Een eenvoudige mix van SamNera met Red Bull. Dat had Vincenzo Bongiorno van Bongiorno ook begrepen en laat zijn SamNera daar nu uitermate geschikt voor zijn.

De winter veroveren

Een heerlijke mix van SamNera en Red Bull, dat is het drankje dat de winter van 2022 zal veroveren. Een Blackbull is een snel te maken, dorstlessende en verrassende cocktail uit Italië. Ideaal voor wie van SamNera én Red Bull houdt.

Een simpel en snel recept dat in de smaak zal vallen bij iedereen, ook bij Vincenzo Bongiorno. Met zijn merk Bongiorno brengt hij eigen likeuren, waaronder ook SamNera op de markt en is hij een kenner in het vak. Zijn SamNera is een origineel Italiaans product, gemaakt door de Italiaanse La Famiglia Bongiorno. Een volle, toch zachte likeur die perfect is voor deze cocktail.

Het ideale product om de winter en alle winterbars mee te veroveren. Liefhebbers van drop en anijs zullen dit drankje zeker appreciëren. De toevoeging van Red Bull zorgt voor een echte kick! 

Blackbull met Red Bull en SamNera

Het zwarte goud

Dat de SamNera van Bongiorno van kwaliteit is en in de smaak valt bij velen kunnen we niet ontkennen. De likeur werd niet voor niets genomineerd voor ‘Best Product Of The Year 2021 – 2022’. 

De SamNera past perfect in het gamma van Bongiorno. Een 100% Italiaanse specialiteit, gemaakt met liefde. Het is een variant op Vincenzo’s andere succesvolle drank, Sambuca, die gekenmerkt wordt door een zachte, maar toch volle anijssmaak. Vincenzo’s creaties zijn zo uniek door de twist die hij eraan geeft. De inspiratie? Zijn liefde voor zwarte drop als kind en het vroegere ‘zwarte goud’ uit Limburg: steenkool. 

Puur of als mixer

Doordat de likeur van Bongiorno zo zacht en vol van smaak is, is hij perfect om (ijskoud) puur te drinken of te gebruiken als mixer in cocktails zoals de Blackbull. Maar hoe maak je hét drankje van de winter nu? Om de perfecte Blackbull te serveren heb je volgende ingrediënten nodig:

  • Ijsblokjes
  • 5 cl SamNera
  • Red Bull
  • Een partje citroen

Je glas vullen met ijs, de SamNera toevoegen en aftoppen met de Red Bull. Saluté!

Relevante blogposts