Soloya is trotse sponsor van KVC Westerlo

Soloya gaat in zee met 1A-voetbalclub KVC Westerlo. Als trotse sponsor van de Kemphanen zal Soloya regelmatig op de led-schermen langs het veld van de Kempense eersteklasser schitteren. Met dit partnerschap zetten ze hun toekomstgerichte visie extra kracht bij.

Aftrap van een prachtig partnership

Tijdens de tweede thuiswedstrijd van het seizoen werd de commerciële aftrap verzorgd door Soloya. In eerste instantie richt het bedrijf zich op de installatie van zonnepanelen. In de loop der jaren breidden ze hun dienstenpakket fors uit naar andere energieproducten zoals warmtepompen, airco, thuisbatterijen en laadpalen. Die groei gaat nu gepaard met een mooi partnerschap met de sympathiekste voetbalclub van het land.

Aftrap van Soloya

100% hernieuwbare energie: that's our goal

Duurzaamheid en innovatie zijn kaarten die zowel de club als Soloya vol wil trekken. Dat wordt met dit partnership nog eens benadrukt. Net als KVC Westerlo richt Soloya zich op de toekomst. KVC Westerlo rolde in 2019 het ambitieuze plan “KVC Westerlo 2024” uit. Bij Soloya herkennen ze zichzelf in een deel van de actiepunten. Soloya gaat 200% voor 100% hernieuwbare energie.

Soloya en KVC Westerlo

De aftrap kreeg trouwens een leuk einde. KVC Westerlo won de spektakelwedstrijd tegen Standard Luik overtuigend met 4-2! Dat lag ongetwijfeld aan de perfecte eerste baltoets van het Soloya-team. 

 

Wens je meer informatie over Soloya en hun diensten? Neem dan zeker eens een kijkje op de website!

Relevante blogposts