Kempische zonnepaneleninstallateur verdeelt als eerste Enphase Encharge batterijen.

Belgian Solar kroont zich als eerste verdeler van de nieuwste Enphase Encharge batterijen. In België zijn de nieuwe Enphase Encharge 3,5 kWh en 10,5 kWh batterijen nog niet verkrijgbaar, maar toch kan Belgian Solar ze al aanbieden als eerste installateur in de Benelux.

Een nieuw staaltje technologie

Enphase komt met maar liefst twee nieuwe thuisbatterijen, de Encharge 3 en 10. Beiden LFP batterijen met een lange levensduur en de welbekende Enphase kwaliteit. De batterijen hebben een capaciteit van 3,5 kWh en 10,5 kWh, wat een pak meer is dan de gekende AC batterij van 1,5 kWh. Hiermee doen ze een inhaalslag naar andere, kwalitatieve merken op de markt, en winnen ze dus interesse bij de kopers.

Fan van Enphase

Bij Belgian Solar zijn ze absoluut fan van Enphase en de oplossingen die ze aanbieden. Ze werken al jaren met het merk en zijn steeds tevreden van de kwaliteit. Ook het nieuwe Encharge systeem valt in de smaak. “Het nieuwe Encharge opslagsysteem bevat al het nodige, van batterij tot micro-omvormers, dat gebruikt wordt om energie op te slaan en bruikbaar te maken voor je huishoudtoestellen. Deze batterijen kunnen meermaals per dag laden en ontladen. Alsook pieken mee helpen opvangen. Toekomstige klanten kunnen door middel van een virtual plant energie onderling uitwisselen. Alsook voorziet de software een slimme sturing waardoor een batterij leert wanneer ze moet laden of ontladen, waarbij er zelfs rekening gehouden zal worden met de weersvoorspelling.

Dankzij deze ontwikkelingen is het perfect mogelijk om volledig energie onafhankelijk te zijn. Een alles-in-één oplossing waar onze installateurs fan van zijn! - Wim Dirickx, zaakvoerder van Belgian Solar.

Nog niet verkrijgbaar op de markt

Wie nu denkt de batterijen aan te kopen, kan hiervoor – voorlopig – enkel terecht bij Belgian Solar. Zij zijn eerste verdeler van het alles-in-één AC-gekoppeld opslagsysteem van Enphase, voor heel de Benelux! Daarnaast is Belgian Solar een gecertificeerd Enphase Gold Installer en dus bekwaam om deze, en alle andere Enphase oplossingen, te installeren op je dak of in je garage. 

De adviseurs bij Belgian Solar verwachten heel wat aanvragen voor de nieuwe batterijen en staan dan ook klaar met onafhankelijk advies voor de geïnteresseerden. “Wij staan klaar om iedereen te begeleiden bij hun keuze en hun vragen te beantwoorden. Daarnaast kunnen ze steeds een vrijblijvende offerte aanvragen voor de Enphase batterij, alsook voor de andere merken die we aanbieden. Onafhankelijk advies en installatie blijft immers onze sterkte.” zegt Dirickx. Wie de nieuwe batterij in huis wil kan vrijblijvend een gratis offerte aanvragen via https://www.belgiansolar.be/offerte-enphase-thuisbatterij/.

Exclusieve Summer Deals

Daarnaast pakt Belgian Solar uit met exclusieve Summer Deals en bieden ze tot 300 euro cashback aan bij de aankoop van een zonnepanelen installatie en thuisbatterijen, waaronder ook de nieuwe Enphase Encharge. 

PRAKTISCHE INFO

Kantoor België
Kleinhoefstraat 5/55
2440 Geel
België

Kantoor Nederland
Gelissendomein 8
6229 GJ Maastricht
Nederland

+32 (0)14/15.17.00
info@belgiansolar.be
www.belgiansolar.be

Relevante blogposts