Herhaald wegens té veel plezier: La Vie en Yo kondigt feestelijke editie van Ladies Days aan op 17 maart 2024.

OLEN – Yo Vannuffelen en haar dochter Jana Seyen organiseren zondag 17 maart een nieuwe editie van hun Ladies Days. Het concept waar Damesboetiek La Vie en Yo vorig jaar voor het eerst mee uitpakte, krijgt een nieuwe editie in Olen-Centrum.

Damesboetiek La Vie en Yo, geleid door moeder-dochter duo Yo en Jana, kondigt een nieuwe editie van de Ladies Days aan op 17 maart 2024. Dit is niet alleen een leuke dag met nieuwe collecties, heerlijke hapjes en drankjes en eindeloos shopplezier, maar dient eveneens ook om hun vijfjarige bestaan te vieren.

De Ladies Days werden voor het eerst georganiseerd in 2023. De dames besloten niet bij de pakken te blijven zitten toen ze geen pop-up pand vonden en het heft in eigen handen te nemen. Ze organiseerden toen een eigen shoppingevenement, de Ladies Days, geïnspireerd op het succes van de voorbije pop-ups en de ladiesnights waarbij ze elk weekend de woonkamer van de gastvrouw omtoveren om er een ware modeshow te organiseren met vriendinnen.

“De ervaring van de vorige edities heeft ons overtuigd dat onze klanten meer van dit willen. Dat mensen al weken op voorhand informeren over een nieuwe editie is echt hartverwarmend.” vertelt Yo. “We zijn klaar om iedereen opnieuw te verwelkomen voor een dag vol shopplezier, om nieuwe collecties te ontdekken en te genieten van onbeperkt stijladvies.” voegt Jana toe.

Zelfs vandaag de dag ontdekken nog steeds nieuwe mensen uit de buurt de weg naar hun webshop. “Het blijft voor ons van groot belang om nieuwe gezichten niet alleen online te verwelkomen, maar ook persoonlijk te kunnen ontmoeten.” Daarom kijken Yo en Jana vol enthousiasme uit naar een nieuwe editie van de Ladies Days, waar ze de kans krijgen om hun klanten opnieuw in levenden lijve te ontmoeten!

 

Naar damesboetiek "La Vie en Yo" in Olen

Op 17 maart 2024 opent La Vie en Yo haar deuren in zaal de “Komie Geire” in Olen-Centrum. Bezoekers kunnen zich verheugen op de nieuwste, exclusieve collecties, een hapje en drankje, leuke verrassingen als bedankje en natuurlijk de warme glimlach van Yo en Jana, die klaarstaan om te helpen bij het samenstellen van de perfecte outfits voor elke gelegenheid.

“De afgelopen vijf jaar zijn ongelooflijk geweest, en we willen deze mijlpaal vieren met iedereen die La Vie en Yo tot een succes hebben gemaakt – onze geweldige klanten.” zegt Yo met enthousiasme.

Dus, markeer 17 maart 2024 in je agenda en bereid je voor op een dag vol fashion fun bij La Vie en Yo. Kom vrijblijvend langs in zaal “Komie Geire” tussen 11 uur en 17 uur, ontmoet de gezichten achter de boetiek en ontdek de nieuwste trends die jouw garderobe dit seizoen zullen transformeren.

La Vie en Yo

Heb jij een inspirerend ondernemersverhaal, klaar om met ons te delen? Laat het ons dan hieronder weten!

Relevante blogposts