Foodies kunnen een nieuwe smaaksensatie beleven in hartje Antwerpen.
Vanaf 2 juli 2021 vind je in de Hoogstraat het innovatieve concept KWAT: kebab with a twist!
Een creatief team van gepassioneerde foodexperts in quality streetfood ging aan de slag met
deze heerlijke midnight snack en toverde hem om tot een culinair hoogstandje. Je bestelt hier
dan ook geen kebab, maar een luxueuze KWAT.
K-WAT?
Een smaakbommetje dat zowel het oog als de tong streelt: dat is KWAT. Want het
professionele team achter dit unieke concept maakte dat het totaalplaatje klopt. Door
uitsluitend gebruik te maken van hoogwaardige, natuurlijke ingrediënten creëren ze heerlijke
kunstwerkjes die bijna te mooi zijn om op te eten. Zo maken ze ware eyecathers van hun
broodjes door ze een opvallend kleurtje te geven met 100% natuurlijke kleurstoffen. Wie
bijvoorbeeld een ‘Black Pepper Beef’ bestelt, krijgt een stijlvol, zwart broodje voorgeschoteld.
Maar ook vegans kunnen terecht bij KWAT. Een van de vegan varianten ‘Pink Shampi’ bestaat
uit een harmonie aan ingrediënten die samenkomen tussen een prachtig roosgekleurd
broodje. Verder staan er ook combi menu’s en kebabs met o.a. pulled chicken en tonijn op de
kaart. Wie kiest voor takeaway krijgt dit alles prachtig verpakt mee zodat je je KWAT on the
go of op je favoriete Antwerpse spot kan opeten. Prijzen variëren tussen de 8 euro en 18 euro.
AVERAGE IS NOT AN OPTION
Om de beleving compleet te maken, werd er ook veel aandacht besteed aan de look and feel van de zaak. Daarom schakelde KWAT het strategisch bureau Tunity in voor het interieurdesign en de branding. Hun sterke, creatieve ideeën waren de perfecte vertaling van KWATs visie.
Het pand, dicht bij de haven en de Schelde gelegen, heeft een industriële uitstraling dat zich perfect leent voor een urban setting met prachtige muur- en plafondschilderingen van Treepack. Houtelementen, lijnen in goudverf en indirect licht dat door kleurrijke glas-inloodramen schijnt, zorgen op hun beurt voor een luxueuze uitstraling in de zaak. Deze mix & match aan elementen maken dat je bij KWAT een totaalbeleving ervaart, want dezelfde abstracte lijnen en kleuren vind je bijvoorbeeld ook terug in de packaging.
De muurschilderingen van Treepack hebben eveneens een betekenis. Het kunstwerk met de tovenaar en een swirl van groenten, fruit, vlees, … die samen een kebab lijken te vormen, staat voor het veelvuldig experimenteren met smaken en ingrediënten. Het tweede kunstwerk is een hand die het verhaal van de tovenaar versterkt.
KWAT & CHILL
WHO?
Een team aan foodexperts met een eindeloze ervaring in luxury streetfood en food pairing zette hun schouders onder dit concept. Met voorgaande projecten als Sapiens, Tat en Glow zijn ze dus niet aan hun eerste proefstuk toe. Samen tillen ze de alomgekende kebab naar een hoger niveau en rollen ze hiermee een uniek concept uit in België.
ENJOY YOUR KWAT!
PRAKTISCHE INFO
Hoogstraat 45, 2000 Antwerpen
Openingsuren:
maandag gesloten
dinsdag – donderdag: 11u30 – 22u00
vrijdag – zaterdag: 11u30 – 22u30
zondag: 11u30 – 22u00