Pluk je eigen blauwe bessen in hartje Limburg

Beringen | Voor veel bezoekers is het een jaarlijkse traditie geworden: afzakken naar Koersel om hun eigen blauwe bessen te oogsten. Ook deze zomer kleurt het volledige Blueberry Fields domein weer blauw. Nog de hele maand augustus kan je er langsgaan om zelf je blauwe bessen te oogsten. Plukken maar! 

Pluk de bes bij Blueberry Fields 

Voor wie dol is op blauwe bessen lijkt het domein aan de rand van de Zwarte Beekvallei wel de hemel op aarde. In een schilderachtig natuurdecor kan je er op eigen tempo lekkere bessen plukken voor thuis. Voor veel bezoekers is dit een jaarlijkse traditie geworden.

Plezier voor jong en oud

De zelfpluk bij Blueberry Fields is een leuke daguitstap voor het hele gezin. Via de didactische borden leren bezoekers alles over de bijzondere blauwe bes: van haar geneeskrachtige werking tot de vele gerechten waarvoor ze gebruikt kan worden. En na de inspanning volgt natuurlijk de ontspanning. Die vinden bezoekers op het gezellige terras of bij de speciaal ingerichte karrenmaaltijden. 

Zelfpluk bij Blueberry Fields

Praktische informatie 

Wil je zelf je blauwe bessen plukken bij Blueberry Fields? Nog de hele maand augustus kan het van maandag tot en met zaterdag. De geplukte bessen worden achteraf gewogen en per kilo verrekend. Meer informatie vind je terug op de website en Facebookpagina van Blueberry Fields. 

Relevante blogposts