Vossal onthult vernieuwde website: een digitale stap vooruit

Na enkele decennia aan toewijding en vakmanschap heeft Vossal een opmerkelijke transformatie ondergaan. Met trots kondigt het bedrijf aan dat hun website volledig vernieuwd is. Deze stap voorwaarts markeert een nieuw hoofdstuk voor Vossal, een familiebedrijf dat sinds 1978 actief is in de productie en plaatsing van aluminium ramen en deuren.

 

Frisse start

De vernieuwde website symboliseert niet alleen een visuele verandering, maar ook het streven naar betere klantrelaties en efficiënte bedrijfscommunicatie. Het resultaat is een moderne digitale ruimte die hun lange geschiedenis van service en toewijding weerspiegelt.

De transformatie kwam voort uit een behoefte om het bedrijfsimago te laten schitteren. De oude website voldeed na twintig jaar niet langer aan de hedendaagse normen en liet slechts een glimp zien van de ware kracht die Vossal in zich heeft. De nieuwe website straalt helderheid, tijdloze esthetiek en gebruiksvriendelijkheid uit.

 

Een rijke historie

Vossal bezit een rijke geschiedenis die teruggaat tot 1978. Erik Eysermans begon met het vervaardigen van aluminium vliegenramen in een bijberoep. Eerlijke prijzen, hoogwaardige kwaliteit en klantgerichtheid zijn sinds de oorsprong al belangrijke kernwaarden. Deze benadering leidde tot de groei van het bedrijf.

In 1982 verhuisde Vossal naar de huidige locatie in Beerse. Het bedrijf groeide geleidelijk aan, wat resulteerde in voortdurende uitbreiding van de bedrijfsfaciliteiten om zo een efficiënte bedrijfsvoering te kunnen waarborgen. In 2012 werd zelfs een nieuwe productiehal in gebruik genomen.

Het Vossal-team telt inmiddels ongeveer 60 medewerkers, verdeeld over klant- en projectbegeleiding, productie en plaatsing. Deze stabiliteit resulteert in vakbekwame medewerkers en een schat aan interne kennis en expertise. 

De tweede generatie Eysermans is inmiddels actief binnen de onderneming, waarbij dezelfde waarden van klantgerichtheid, technische deskundigheid en toewijding aan kwaliteit worden voortgezet.

 

Een dankbare terugblik

Hans Eysermans, van Vossal NV, kijkt dankbaar terug op het vernieuwingsproject. “Ik ben zeer tevreden over de samenwerking, van de eerste besprekingen tot het afwerken van de laatste details.” klinkt het. 

Als trotse pionier in de wereld van aluminium ramen en deuren blijft Vossal zijn traditie van toewijding en kwaliteit voortzetten. Met de lancering van de vernieuwde website zal Vossal vanaf nu ook de kracht uitstralen die eigen is aan de onderneming.

Vossal Beerse Logo

Relevante blogposts