50 jaar ervaring gebundeld in één energie-installatiebedrijf

GEEL – De wereld verandert in een snel tempo. Dagdagelijks komen er nieuwe technologieën op de markt die bijdragen aan een beter milieu. Dat hadden Louis Goetschalckx en Rudi Meeuws, zaakvoerders van ETS, enkele jaren geleden ook door. Hernieuwbare energie is een hot topic en daarop wilden ze graag inspelen.

Ontstaan van ETS

Wat begon als een vriendschap tussen Louis en Rudi draaide uit op een bedrijf met een passie voor energie. Beide zaakvoerders hebben al vele jaren ervaring in de installatiesector. Ondanks dat zagen de twee vrienden elkaar niet als concurrenten, in tegendeel zelfs. In 2019 besloten ze hun krachten te bundelen en ontstond ETS: een professionele B2B-partner voor verwarming, sanitair, elektrische installaties en hernieuwbare energie. Elke dag staat het ETS-team, letterlijk met veel energie, klaar om de Kempen te voorzien van groene oplossingen en totaalprojecten op maat. 

ETS team

RESCert gecertificeerd

Ondertussen is ETS een begrip dat steeds vaker opduikt in de Kempen. “De gecombineerde 50
jaar ervaring in energie-installaties maken van ETS een betrouwbare partner.” Met een
compleet team van professionele installateurs wordt elke installatie of verbouwing met de beste
zorg uitgevoerd van A tot Z. Met veel trots kan ETS zich RESCert gecertificeerd noemen.
Daarmee garandeert het bedrijf 100% kwaliteit en betrouwbaarheid bij elke installatie. Het
certificaat zorgt er ook voor dat hun klanten recht hebben op premies van de Vlaamse overheid
voor zonnepanelen, warmtepompen en zonneboilers.

Veranderende energieprijzen

De vraag naar milieuvriendelijke energieoplossingen is al enkele jaren groot, maar sinds de stijgende energieprijzen nemen potentiële klanten dagelijks contact op met Louis en Rudi. Bedrijven en particulieren zijn op zoek naar kwalitatieve en langdurige alternatieven waarbij ze tegelijk lokale ondernemingen steunen. De installaties van ETS dragen hun steentje bij aan het milieu, maar daarnaast laten de groene technologieën zichtbaar de energiefactuur dalen. Dat komt doordat de projecten op maat gemaakt worden. De installaties worden zorgvuldig uitgekozen en de klant krijgt steeds de meest energiezuinige oplossingen. ETS denkt toekomstgericht en dat merk je ook in hun aanpak. Het installatiebedrijf evolueert zo naar een energiebedrijf.

Meer informatie over ETS is te vinden op de website.

Relevante blogposts