Cermo Concept verrast bruiden met unieke kerstcampagne

Cermo Concept, de bruidsmodeboetiek in Zoersel, verwelkomt bruiden om in december de bruidsjurk van hun dromen te ontdekken. Met de feestdagen in volle gang, presenteert Cermo Concept een betoverende kerstactie die verloofden niet willen missen.

“Als je in december een bruidsjurk koopt, kun je een uniek cadeau uit onze kerstboom kiezen,” vertelt Kelly Van Beylen, de eigenaresse.

Begin je zoektocht naar de perfecte bruidsjurk vandaag nog “Ben je klaar om jouw droombruidsjurk te vinden? Maak dan snel een afspraak bij Cermo Concept, want in december hebben we iets bijzonders voor alle bruiden in petto. Bij aankoop van een trouwjurk bij Cermo Concept, mag de bruid een gouden envelop uit de kerstboom selecteren.

Gouden enveloppen vol verrassingen Hoe werkt het? Tijdens een pasafspraak bij Cermo Concept kun je op zoek gaan naar de bruidsjurk van je dromen. Als je in december een bruidsjurk koopt, mag je een gouden envelop uit de kerstboom kiezen. Deze enveloppen zijn gevuld met diverse waardevolle geschenken, variërend van grote verrassingen tot intieme momenten. De prijzen zijn zorgvuldig geselecteerd om een onvergetelijke ervaring te bieden.

Cermo Concept nodigt alle bruiden uit om deel te nemen aan deze speciale kerstcampagne. Pak je kans om de bruidsjurk van je dromen te vinden en ontvang een speciaal geschenk om je huwelijk nog specialer te maken.”

Over Cermo

Cermo Concept is een toonaangevende bruidsmodeboetiek gevestigd in Zoersel, België, met een rijke geschiedenis die teruggaat tot vier generaties. Als een van de oudste en meest gerespecteerde bruidswinkels in het land staat Cermo Concept voor elegantie, stijl en exclusiviteit.

Ze hebben onlangs ook Cermo Curves geïntroduceerd, een speciale afdeling die zich richt op bruidsjurken voor curvy bruiden. Daarnaast beschikken ze over een eigen atelier dat zorgt voor de fijnste details en perfecte pasvormen. Naast bruidsmode bieden ze ook een suitecollectie aan. 

Bezoek hun website voor meer informatie: Cermo Concept.

Relevante blogposts