Geelse garage “Groep Verellen” lanceert voor het eerst in België de elektrische Citroën ë-C3

Op 12 januari presenteert Groep Verellen met trots de gloednieuwe elektrische Citroën ë-C3. Met deze introductie wordt Groep Verellen in Geel de allereerste in België die het voortouw neemt in het presenteren van deze duurzame wagen.

De garage van Groep Verellen in Geel heeft de eer gekregen om als eerste in België de elektrische Citroën ë-C3 te onthullen. De auto zal tentoongesteld worden in een speciale glazen container, waar klanten de wagen van dichtbij kunnen bewonderen en zelfs even in kunnen zitten. Hoewel proefritten nog niet mogelijk zijn, is het wel een unieke kans om de ë-C3 van dichtbij te bekijken. 

Wat maakt deze Citroën zo speciaal? 

  • De citroën ë-C3 is een 100% elektrische wagen met een 44 kWh batterij die een rijbereik heeft tot 320 km en snel oplaadt. 
  • Deze wagen zorgt voor ultiem comfort met een vlotte en schokvrije rit. De zachte zetels, de geluidloze en emissievrije rijervaring zorgen voor een ideaal rijcomfort.
  • Het voertuig is volledig uitgerust met een infotainmentsysteem, een touchscreen scherm, wifi en tal van bedieningselementen op het stuur, wat bijdraagt aan een luxueuze en geavanceerde rijervaring. 

 

Dit model zal naar verwachting vanaf het tweede kwartaal van 2024 bij de autodealers staan. De wagen wordt momenteel aangeboden tegen een promotieprijs van 23.300 euro voor het basismodel en 27.800 euro voor de volledig uitgeruste versie. Bovendien komt de auto in aanmerking voor een overheidspremie van 5.000 euro van de Vlaamse regering, waardoor het nog aantrekkelijker wordt voor potentiële kopers.

De presentatie van de Citroën ë-C3 in Geel is een niet te missen kans voor autoliefhebbers en is een belangrijke stap in de elektrische autorevolutie in België.

Relevante blogposts