Foodmaker plant zich kleurrijk in Sportoase Elshout

Zwemmen, lekker eten én een muurschildering bewonderen! Dat is nu mogelijk in Sportoase Elshout. De cafetaria is sinds kort compleet vernieuwd tot een heerlijke eetplaats met de komst van Foodmaker, een Healthy food company. In samenwerking met street art organisatie Treepack wordt een lustig kunstproject toegevoegd dat het geheel omtovert tot een opmerkelijk zwem- en eetparadijs.

Dankzij Foodmaker wordt de eerder te nuttigen vette hap vervangen door verse en natuurlijke producten. Al sinds 2004 zorgen ze met hun positieve mindset en levensstijl voor heerlijke maaltijden met ingrediënten van hun eigen bio-velden. De nieuwe vestiging in Sportoase Elshout is een meerwaarde voor de volhardende sporter die nu voorzien kan worden van gezonde voeding. Een totaalbeleving die helpt om met een evenwichtig dieet en voldoende beweging het beste van je lichaam te maken.     

De natuurlijke voeding is terug te vinden in de specifiek ontworpen muurschildering van Treepack. Groenten kweken en verwerken tot smakelijke gerechten staat hierbij centraal. Een meisje houdt een plantje vast dat via een wolk water krijgt. Een samenspel met een jongen die van deze verse specialiteit aan het eten is. De frisse kleuren en vormen geven daarbij extra smaak aan het kunstwerk. Treepack weet de Sportoase zo een inspirerende eyecatcher te geven waar mensen hun tijd willen spenderen.

Wondernemer |
Wondernemer |

Vanuit het recreatiebad is net als in een kunstgalerij zicht op de fraaie muurschildering in de bovenliggende eet-én-drinkgelegenheid van Foodmaker. “Al zwemmend wordt je de brasserie ingetrokken. Andersom kun je tijdens een gezonde hap juist meer trek krijgen in een plons in het zwembad. Dit maakt de oase nu tot een interactieve plek van sport en ontspanning.” Aldus Stijn Adams, centrummanager Sportoase Elshout.  

Op zaterdag 4 juni wordt de brasserie weer helemaal geopend. Voor de actieveling zal gezonde voeding dan compleet toegankelijk zijn onder het genot van een impressieve muurschildering. 

Treepack is gespecialiseerd in het verfraaien van publieke ruimtes. In de afgelopen jaren transformeerden ze talrijke gebouwen en openbare plaatsen met muurschilderingen en street art, tot prachtige kunstwerken. Meer en meer gebruiken ze de kracht van participatie om toegankelijke kunst te creëren voor een breed publiek.

Wondernemer |

Deze mural met je eigen ogen bewonderen? Je vindt hem hier.

Relevante blogposts