Fresh Hawaiian Food in Luik: poké bowl keten Surfside Poké opent een tweede vestiging in Luik

Luik – Als er één bewijs is voor succes, dan is het wel het feit dat er een tweede vestiging van hetzelfde foodconcept opent in 1 stad. De honger naar fresh Hawaiian food in Luik is nog lang niet gestild. Surfside Poké serveert vanaf 22 maart niet alleen poké bowls in de Rue de Bex, maar ook in de Rue Pont d’Avroy. De keten surft zo verder op de golf van succes en laat fans mee genieten: de oprichters serveerden tijdens de opening poké bowls aan € 5 en trakteerden op allerlei andere lekkere promoties. 

Surfside Poké Luik 2

Smaakvol, gezond én fast food

Poké bowls? Een traditioneel Hawaiiaans gerecht boordevol verse ingrediënten, een bom aan smaak, crunchy toppings en sensationele sauzen. Surfside Poké is niet alleen een feest in je mond, maar ook voor je oog. De kleurrijke bowls zijn enorm deelbaar op socials en zijn bovendien een erg gezond alternatief voor de gekende fast food concepten. We kennen fast food vooral als ongezonde burgers, pizza of frieten, terwijl het eigenlijk vooral gaat over een snelle, makkelijke maaltijd. Lunch on the go, tussen het shoppen door of als diner. 

Het prijswinnend concept van Surfside Poké vormt de perfecte combinatie van gezonde voeding en snelheid. Dagverse producten en de unieke smaakcombinatie van de Hawaiiaanse, Chinese en Japanse keuken. Surfside Poké geeft je in de nieuwste locatie in Luik opnieuw de keuze uit zes signature bowls, samengesteld door echte fijnproevers. 

Maar omdat smaken verschillen, kun je bij Surfside Poké altijd je eigen bowl samenstellen. In 6 stappen creëer je jouw eigen signature bowl, helemaal aangepast aan jouw smaak. Kies de grootte van je bowl, de basis, je groenten, proteïne, saus en toppings. Met keuze uit rauwe sushi-vis, gemarineerde kip, verse garnalen of vegetarische opties is er echt voor ieder wat wils. Liefhebber van pikant of eerder zin in zoet? Alles is mogelijk. Geen wonder dat dit Make Your Own Poké Bowl-concept in de prijzen viel bij maaltijdbezorger Deliveroo. Het werd bekroond met de vijfde plek in de Deliveroo Top 20 Trending Dishes from Around the World.   

Succes op 22 maart

Het is een understatement om te zeggen dat de poké bowl liefhebbers in Luik de tweede vestiging graag zagen komen. Op 22 maart verwelkomde Surfside Poké een golf aan hongerige klanten die voor € 5 een poké bowl konden verorberen. En ook vandaag geniet je nog steeds van lekkere, gezonde en snelle bowls in de Rue Pont d’Avroy. 

Surfside Poké is elke dag open van 11:00 tot 22:00. Je kan het restaurant bezoeken en ter plaatse eten, maar ook bestellen via de website of via Uber Eats

Surfside Poké is elke dag open van 11:00 tot 22:00. Je kan het restaurant bezoeken en ter plaatse eten, maar ook bestellen via de website of via Uber Eats

Relevante blogposts