Alle dagen Wereldwaterdag bij Aquatap

BEERSE – 22 maart staat in het teken van zuiver drinkwater en dat is voor Aquatap ook een van de hoofdpunten op de agenda. De Antwerpse KMO zet in op duurzaam ondernemen door de installatie van drinkwatersystemen die op leidingwater werken. Sleuren met flessenwater en kalkaanslag in toestellen is dus verleden tijd.

Focus op duurzaamheid

Dagelijks worden we geconfronteerd met de klimaatverandering en onze verantwoordelijkheid daarin. Om samen duurzaamheid na te streven, moeten bedrijven ook actie ondernemen. Aquatap wilt lokaal zijn steentje bijdragen met zijn installaties van duurzame wateroplossingen. “Onze systemen zorgen voor een besparing in het drinkwaterbudget van onze klanten en dragen zorg voor onze planeet”, vertelt zaakvoerder Kris Laurijssen. “Dat is dubbele winst, ook voor de volgende generatie.”

De klanten hoeven nu geen flessenwater meer te gebruiken. Dat zorgt voor minder afval, minder transportkosten en dus minder CO2-uitstoot.

Al de drinkwatersystemen van Aquatap maken gebruik van natuurlijke koelgassen. Dat is bewust want Fluorkoolwaterstoffen dragen bij tot de opwarming van de aarde. Een absolute ‘no go’ voor het duurzame drinkwaterbedrijf.

Plaatsing volgens Belgaqua norm

Alle toestellen worden geïnstalleerd conform de technische voorschriften van de Belgische Federatie voor de Watersector. Hierdoor is de hoogste kwaliteit gegarandeerd. “Het is de verantwoordelijkheid van het drinkwaterbedrijf om water te leveren dat voldoet aan alle wettelijke eisen” aldus Kris Laurijssen. 

Geen onaangename verrassingen

Aquatap installeert zijn systemen zowel voor particulieren als bedrijven. Na een persoonlijk gesprek kiezen ze het systeem dat het best aansluit bij de behoeften van de klant. Hierna volgt een vrijblijvende offerte.

In tegenstelling tot andere drinkwaterbedrijven heeft Aquatap een eigen installatie- en onderhoudsdienst. Zij contacteren de klanten jaarlijks voor het onderhoud en de reiniging van hun drinkwatersysteem. Het Antwerpse bedrijf calculeert deze service in zijn prijzen waardoor klanten niet voor onaangename verrassingen komen te staan.

Meer informatie over Aquatap is te vinden op de website.

Logo aquatap

Relevante blogposts