Brow bar House of Brows scoort met succesformule: threading, een warm hart en toplocatie in hartje Antwerpen.

Een beautysalon enkel en alleen voor je wenkbrauwen? Daar blijven de mensen toch niet voor komen?” Wrong! Myriam Ayari richtte in 2015 een brow bar op. De allereerste in België. “Mensen vonden het zo raar dat ik een salon oprichtte enkel en alleen voor wenkbrauwen. Ik was meteen overtuigd van mijn zaak en zette door”, zegt Myriam. En met succes, zo blijkt. House of Brows is een gevestigde waarde in het midden van de stad. Dit jaar viert het salon zijn 6-jarig bestaan.

De succesformule: één specialisatie gecombineerd met pure passie

Één specialisatie met drie behandelingen, meer niet! En dat is ook niet nodig. Het team bij House of Brows is zo goed in wat ze doen, dat je verder niets meer nodig hebt. Wat dat precies inhoudt? Threading, tinting en henna. “Geloof mij, je wenkbrauwen hebben verder niets nodig om te shinen, zolang je het laat doen door een professional.” Myriam fleurt helemaal op als ze praat over haar passie: “Ik ben zó blij als mijn klanten met een glimlach naar huis gaan!”

Professionals en inhouse training voor het beste resultaat

En professionals, die heeft ze wel in huis. Ze staat namelijk zelf in voor de opleiding van haar medewerkers. Threading is een eeuwenoude Oosterse techniek voor het shapen van wenkbrauwen. Met een schaartje, een pincet en een touwtje modelleren ze snel, effectief en minutieus je wenkbrauwen. “Het is zeker geen makkelijke techniek. Ik vind het dan ook belangrijk om enkel met de besten te werken en mijn personeel volledig zelf op te leiden.  Zo kan eender wie van ons team je wenkbrauwen doet altijd het mooiste resultaat garanderen!”

Brow threading: schaartje, pincet, touw in het salon van House of Brows in Antwerpen.

Tot eind oktober volgeboekt, maar op zoek naar personeel

Het afgelopen jaar was hartverscheurend voor Myriam: “Het breekt mijn hart om onze klantjes steeds opnieuw te moeten teleurstellen. De agenda van House of Brows zit maanden vooraf volgeboekt. We zoeken zelfs nog extra personeel om nog meer klanten te verwennen met een me-time momentje. Mensen komen van ver om bij ons hun wenkbrauwen te laten doen. Als je dan ongeveer 8 maanden je deuren verplicht moet sluiten, ja, dat voelt als liefdesverdriet.” 

Het salon heeft de klanten zo goed mogelijk geholpen in die periode. Ze namen een aantal video’s op en gaven hen tips over hoe ze zelf hun wenkbrauwen thuis het best konden onderhouden tot ze terug een behandeling konden boeken. “Intussen zijn we alweer een tijdje bezig en ik ben zo gelukkig! De sfeer in mijn salon, de blije gezichten, de fijne babbel. We’re back. En ja, we’re here to stay!”

House of Brows salon in Antwerpen

Relevante blogposts