Craftails breidt aanbod ready-to-serve cocktails uit

Een premium cocktail boordevol smaak en présence, gemaakt door de beste bartenders van ons land, klaargemaakt op 10 seconden in eender welke horecazaak? Dat klinkt misschien onmogelijk, maar is het allerminst. Craftails biedt de ultieme cocktail smaaksensatie in één eenvoudige fles. De ready-to-serve cocktails zijn een absolute hit in de Belgische horeca. Om 2021 met een knal te eindigen brengt het bedrijf maar liefst vijf nieuwe cocktails uit.

Feestelijke, winterse ready-to-serve cocktails

Craftails, de producent en verdeler van handgemaakte ready-to-serve cocktails, brengt dit najaar maar liefst vijf nieuwe cocktails uit. Enerzijds warme, winterse smaken en anderzijds heel frisse, feestelijke cocktails. De oprichters van Craftails weten wat ze doen! Ze hebben zelf jarenlang ervaring in de horeca. Meer nog: ze mogen zichzelf wel de beste bartenders van België noemen. Het team won al verschillende prestigieuze prijzen. Ze weten dan ook als geen ander hoe ze beste smaakcombinaties creëren.

Naast het aanbod van een aantal fantastische klassiekers spelen ze dit jaar extra in op waar de markt nood aan heeft. “We weten dat het succes van cocktails erg onderhevig kan zijn aan trends. Denk maar aan het enorme succes van Mojito, bijvoorbeeld.” Sofian Vlaminck, een van de oprichters, vertelt ons dat smaken en trends veranderen. “Met dit nieuwe aanbod bieden we onze klanten (restaurants en cafés) exact waar hun klanten naar op zoek zijn: warme, kruidige smaken en frisse, feestelijke drankjes. Mensen zijn meer dan ooit klaar voor gezelligheid en een feestelijke sfeer. En wij? Wij zijn helemaal klaar om die te bieden!”

Premium cocktailervaring in een handomdraai

Het team ziet dan ook een enorme interesse in hun product. “Veel cafés en restaurants voelen dat ze hun aanbod aan cocktails een upgrade moeten geven. Dat betekent vaak ook dat ze een grote investering moeten doen: een opleiding voorzien, veel ingrediënten in huis halen… Een tijdsintensief en duur proces.” Vaak is daar gewoon geen ruimte voor, zeker niet tijdens een pandemie.

“Wij lossen eigenlijk heel veel van die problemen op. Onze cocktails komen in een zak of fles bij je toe. Het enige wat jij nog moet doen, is ze in een gepast glas serveren met ijs, en minimale garnering, die je bovendien meegeleverd krijgt bij je bestelling. Alles is perfect afgemeten, en de smaakcombinaties zijn perfect samengesteld. Zo ben jij altijd zeker van een sublieme cocktailervaring waarvan je klanten versteld zullen staan.”

Ontdek deze premium, ready-to-serve cocktails zelf op de website.

Benieuwd naar onze andere Wondernemers? Lees alle artikelen hier.

Relevante blogposts