Welkom in “the house of commitment” van Nayib Lagouireh

Nayib Lagouireh, een gedreven health performance coach. Zijn naam zal wellicht een belletje laten rinkelen. Als ex-profvoetballer stond hij op topniveau te presteren in de Kuip van Feyenoord, vandaag laat hij ondernemers groeien naar hun topniveau.

Zijn loopbaan voelt voor hem aan als een natuurlijke evolutie want ondernemen is topsport! IJzersterke focus en een grote dosis gedrevenheid maken van hem dé top performance coach van The Ranch, een health performance center in Hasselt.

“Doorzettingsvermogen is de belangrijkste eigenschap van mensen die resultaten willen boeken en de leiding willen over hun leven”

Sfeerbeeld van The Ranch

Doorzetten is key

The Ranch is een “house of commitment”. Doorzettingsvermogen is de belangrijkste eigenschap voor mensen die resultaten willen boeken en de leiding willen over hun leven.

Hij focust niet enkel op de uren per week die leden met hem spenderen. Nayib helpt ondernemers om die commitment en mindset ook in de overige tijd van de week toe te passen. Op die manier leeft een ondernemer een kwalitatief leven waarin elke actie bijdraagt aan het succes van hun zaak.

Onder professionele begeleiding van Nayib groeien mensen uit tot de beste versie van zichzelf om hun volle potentieel te kunnen benutten. Nayib en zijn team helpen hun leden om hun zelfvertrouwen en zelfdiscipline op te bouwen. Dit is de meest efficiënte manier om hun doelen te bepalen en te bereiken!

Doorheen de tijd heeft Nayib een team van personal trainers opgesteld met de focus om impact voor de leden te creëren. Ze zijn stuk voor stuk personal trainers van de bovenste plank met ieder hun eigen manier in het begeleiden naar een gezonde geest in een gezond lichaam.

Geïnteresseerd? Nayib en zijn team van personal coaches verwelkomen graag nieuwe ambitieuze leden die hun topniveau willen bereiken. Neem een kijkje op de website en schrijf je in voor een gratis intakegesprek!

Zaakvoerder Nayib Lagouireh

Relevante blogposts