Niet te stoppen! Geliefde huidspecialist Skincenters opent een nieuwe vestiging in Mechelen

MECHELEN – De groei van Skincenters is niet te stoppen. De praktijk opende eerder dit jaar al een tweede en derde vestiging in Brussel en Malle, maar daar blijft het niet bij want vanaf deze maand kan je voor al je afspraken ook terecht in het nieuwe filiaal in Mechelen.

Skincenters, de place to be voor al je huidproblemen

Skincenters is een huidverzorgingscentrum en eveneens dé expert voor alles omtrent huidproblemen. Met hun innovatieve, esthetische apparatuur weten ze overal een oplossing te bieden: beharing, huidveroudering, acne, littekens, striemen, tattooverwijdering en zoveel meer. Eerder kon je Skincenters al terugvinden in Antwerpen, Brussel en Malle. Sinds begin december is er een nieuwe vestiging, namelijk in Mechelen.

Slechte tattoo's: een eeuwige last? Daar steekt Skincenters een stokje voor

Van een goede, doordachte tatoeage kan je je leven lang genieten. Maar wat nu als die tattoo achteraf toch niet zo’n schitterend idee bleek te zijn? Een leven vol spijt? Skincenters steekt daar een stokje voor. Na een gemiddelde van drie à zes behandelingen kunnen zij de tatoeage efficiënt verwijderen. Een devotie waar steeds meer mensen voor tekenen. Enkelen waaronder Pommeline Tillière en Ian Thomas. 

Pommeline, bekend van Temptation Island, wordt ondertussen als vaste klant beschouwd bij Skincenters. Zij liet eerder al haar permanente eyeliner en enkele tattoo’s weglaseren. Ook Ian Thomas koos voor de huidspecialist om de tatoeage van een vrouwenhoofd op zijn arm te verwijderen. Bij Skincenters weten de experts raad met tatoeages van alle formaten. Steeds opnieuw doen ze er alles aan om huidproblemen op een professionele manier te verhelpen.


Een afspraak maken voor een behandeling in de nieuwe vestiging of één van de andere vestigingen kan via de website. Benieuwd naar de vestiging in Malle? Lees er hier alles over.

Relevante blogposts